Synne til Amerika!

fredag 7. oktober 2011

i Beijings gater!

Rett der eg bor er det en kjempe koselig gate, den er veldig kinesisk og det er fint! Så eg tenkte dåke sku få sjå litt bilde, være en del av moroa liksom!

Koselig dumplings sjappe.

Shlete hus i skikkelig Kina stil.


Her pleier det vanligvis å sitte gamle menn og spille kort, men den dagen eg kom med kamera var de alle vekke. Kanskje de hadde viktigere ting å gjøre eller kanskje de såg at eg kom der me giga kameraet mitt og så gikk de. Eg skjønner det uansett.


Eg syns denne døren har så fint sånn forheng ting, og så står det velkommen på døren. En dag når eg er skikkelig tøff ska eg gå bort og se ka som er der inne. Eg tror kanskje eg må ha med meg en venn.

Egentlig hadde eg mange flere bilder og, men så slo bloggen eller internett eller kem vet ka seg vrang. Så dette får holde for denne gang!

Oj, dette bildet fikk eg visst lastet opp:


Lunsj etter trening i går (ja, eg liker å presse inn så ofte som mulig at eg har vært på trening). Både kommentarfeltet på bloggen og Facebook er åpen for positive kommentarer om kor flink eg er å trene!

2 kommentarer:

  1. Du er kongeflink! Hadde det ikke vært for deg hadde jeg gått ut og drukket meg drita på en fredagskveld! Men den gang ei, vi er på nazispinning woot woot! High 5

    SvarSlett
  2. Vi er dritbra, eg hadde sikkert vært hjemme i fosterstilling hadde det ikkje vært for at eg hadde en avtale med deg og måtte tøffe meg litt! ;)

    SvarSlett